”Vi var överens med älskaren av mötet, men han kom inte. Jag känner mig lurad “

Redan innan jag gifte mig träffade jag en kille. Han var gift, men så sjönk i min själ att vi hade en roman. Det var väldigt bra för mig i sängen med honom och det var också lätt att kommunicera med honom – han förstod mig med en överblick.

Samtidigt visste jag att en gift man inte skulle skynda sig för att female viagra få en skilsmässa, så jag hoppades inte att han en dag skulle bli min helt. Jag visste också att han inte har en som han tillåter sig sex med andra flickor. I princip, och jag höll honom inte lojalitet.

Detta pågick länge. Även när jag gifte mig träffade jag ibland honom. Han var precis motsatsen till min make: öppen, glad, lätt att kommunicera, alltid beundrade mig och stödde alla mina intressen och idéer. Mannen, tvärtom, är avundsjuk, hård, strikt, förbjöd mig mycket. Och i min älskare upplöstes jag och vilade min själ.

En fin dag beslutade vi att träffas. Jag var i en annan stad på sjukhuset. De ringde och han sa att han skulle anlända på kvällen: vi kommer att åka en motorcykel, gå till ett café eller en bar och sedan gå i pension i hans hus. Vid den utsedda tiden kom han inte, stängde av telefonen och svarade inte i mer än två timmar. Och sedan, när jag äntligen kom till honom, svarade han att han var med en tjej.

Fram till detta ögonblick berättade han om henne. Förmodligen hade de ett gemensamt företag och hon genomförde alla förhandlingar och redovisning. Därför, när hon plötsligt kallade honom, kunde han inte vägra henne. Så han förklarade för mig. Naturligtvis tror jag inte på dessa sagor. Men jag var väldigt smärtsam från detta beteende. Och det är inte klart varför han, så snart han rusade till en annan, inte sa att han skulle vara upptagen, att hon var skyldig henne. Så att jag inte väntar, hoppades inte på honom, men gick till hennes verksamhet.

Nästa dag såg vi honom, men han kunde inte förklara sin "Feint med dina öron". ”Jag kräver inte trohet från dig, men du bör inte sätta mig i en sådan situation. Ändrade planer – varnade omedelbart. Jag skulle hitta vad jag ska göra utan dig!" – Jag sade. Han ber om ursäkt så bra han kunde, men efter det slutade vår relation. Jag kallade honom inte längre ..

Ekaterina, 36 år gammal

Ekaterina, jag förstår dina känslor. Jag kan föreställa mig hur det kan vara förolämpande och irriterande när en person som du litar på gör detta mot dig.

Ärligt talat såg jag inte din fråga … Jag förstår inte riktigt vad du vill klargöra i den här situationen. Men jag delar din tanke och idé att stoppa kommunikationen med en man som kan göra detta på detta sätt. I någon relation är tillförlitligheten viktig för oss, och den här unga mannen kan inte erbjuda det till dem som är med honom.

Även om din relation med honom var utan skyldighet och ansvar gentemot varandra, avbröt ingen enkel mänsklig respekt – för din tid och förtroende. Det visade sig att det är svårt att lita på en sådan person, och nu vet du om det. Jag kan föreställa mig hur smärtsamt och obehagligt för dig kan vara i det ögonblick då allt hände. Och jag förstår att det nu är svårt att fixa situationen med enkla ursäkter.

Jag förstår att fördelningen av förhållandet inte heller kan vara särskilt trevligt. Men här är det värt att tänka på vad som kan vara mer obehagligt: ​​att överleva avsked eller fortsätta kommunikationen med dem som kan ta med och utbyta din kommunikation för något annat när som helst utan att ens varna dig om det. Den positiva punkten är att du kan värdera dig själv, skydda dina gränser, vilket innebär att du kommer att göra rätt val i den här situationen. Har redan gjort. Detta är mycket värdefullt.

Det är bra att du skrev, pratade om dina upplevelser och känslor. Således hjälper du dig själv att leva och lindra ditt tillstånd. Jag önskar att du återhämtar dig från vad som hände så snart som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *